En konkret guide til SEO for nettbutikker med Trond Lyngbø

Bli med oss i denne spennende episoden av Netthandelspodden, hvor vi har gleden av å ha Trond Lyngved, Norges ledende SEO-ekspert, som vår spesielle gjest. Trond tar oss med på en dyptgående reise gjennom søkemotoroptimaliseringens viktige aspekter, spesielt rettet mot nettbutikker. I denne episoden vil du lære hvordan du kan identifisere og prioritere målsettinger for din nettbutikk, med særlig fokus på de viktigste produktkategoriene. Trond deler sin ekspertise på hvordan du kan utføre en omfattende søkeordsanalyse for å bedre forstå kundenes språk og behov. Vi dykker også inn i hvordan du kan forstå din målgruppes unike søkefraser og søkeintensjoner, inkludert bruk av synonymer og alternative ord. Trond gir innsikt i hvordan du kan opprette separate landingssider for ulike relevante søkefraser og kundegrupper. Videre utforsker vi hvordan du kan utvikle en godt strukturert og brukervennlig nettbutikkarkitektur. Dette vil gjøre det enklere for både kundene og Google å finne relevante sider. Trond understreker viktigheten av å plassere viktig innhold på en fremtredende måte på nettstedet ditt, da Google prioriterer dette i rangeringen. Innholdsoptimalisering er et annet viktig tema vi tar for oss. Trond deler tips om hvordan du kan skrive engasjerende innhold som hjelper kundene med å ta informerte beslutninger basert på deres søkeintensjoner. Han understreker viktigheten av å fokusere på å tilfredsstille kundenes intensjoner for å sikre fornøyde brukere og bedre rangering i Google. Ikke gå glipp av denne informative episoden av Netthandelspodden!
Annonse: Bli med på Netthandelskonferansen 18. September 2024 - Skaff deg billetter her: https://bit.ly/3VV5CiQ

Bli med oss i denne spennende episoden av Netthandelspodden, hvor vi har gleden av å ha Trond Lyngved, Norges ledende SEO-ekspert, som vår spesielle gjest. Trond tar oss med på en dyptgående reise gjennom søkemotoroptimaliseringens viktige aspekter, spesielt rettet mot nettbutikker.
I denne episoden vil du lære hvordan du kan identifisere og prioritere målsettinger for din nettbutikk, med særlig fokus på de viktigste produktkategoriene. Trond deler sin ekspertise på hvordan du kan utføre en omfattende søkeordsanalyse for å bedre forstå kundenes språk og behov.

Vi dykker også inn i hvordan du kan forstå din målgruppes unike søkefraser og søkeintensjoner, inkludert bruk av synonymer og alternative ord. Trond gir innsikt i hvordan du kan opprette separate landingssider for ulike relevante søkefraser og kundegrupper.
Videre utforsker vi hvordan du kan utvikle en godt strukturert og brukervennlig nettbutikkarkitektur. Dette vil gjøre det enklere for både kundene og Google å finne relevante sider. Trond understreker viktigheten av å plassere viktig innhold på en fremtredende måte på nettstedet ditt, da Google prioriterer dette i rangeringen.

Innholdsoptimalisering er et annet viktig tema vi tar for oss. Trond deler tips om hvordan du kan skrive engasjerende innhold som hjelper kundene med å ta informerte beslutninger basert på deres søkeintensjoner. Han understreker viktigheten av å fokusere på å tilfredsstille kundenes intensjoner for å sikre fornøyde brukere og bedre rangering i Google.
Ikke gå glipp av denne informative episoden av Netthandelspodden!

Husk å abonner:

Bak podcasten:
En konkret guide til SEO for nettbutikker med Trond Lyngbø
Sendes av