Hva er god kundeservice hos en nettbutikk?

I denne episoden snakker vi om et sentralt tema i netthandel: kundeservice. Vi diskuterer hva god kundeservice innebærer og hvordan det kan skape en positiv opplevelse for kundene, hvor de føler seg verdsatt og lyttet til. Vi understreker viktigheten av å være tilgjengelig på ulike plattformer som telefon, e-post, sosiale medier, osv., for å møte kundenes behov. Vi gir råd om hvordan man kan håndtere kundehenvendelser på en effektiv måte, inkludert å lese grundig gjennom og forstå hele spørsmålet før man svarer. Vi snakker om betydningen av å anerkjenne kundens smerte og frustrasjon, og hvordan å lytte til kundene og vise at man bryr seg om deres problemer og behov er avgjørende for god kundeservice. Vi diskuterer også verdien av å ha produktspesialister som kan gi gode svar på spørsmål om mer komplekse produkter. Vi deler tips om hvordan det lille ekstra kan skape en unik opplevelse for kundene. Vi tar for oss viktigheten av å ha mål knyttet til kundeopplevelsen og å måle hva som betyr noe for kundene. Vi snakker også om de sjeldne tilfellene hvor det kan være riktig og viktig å avskjedige en kunde som opptrer urimelig og ufint. Viktigst av alt, vi understreker at det er nødvendig å ta eierskap til kundenes tilfredshet og gjøre det som er nødvendig for å skape en positiv kundeopplevelse. Så sett deg ned, slapp av, og bli med oss på denne lærerike reisen gjennom kundeservice i netthandel i denne episoden av "Netthandelspodden".
Annonse: Bli med på Netthandelskonferansen 18. September 2024 - Skaff deg billetter her: https://bit.ly/3VV5CiQ

I denne episoden snakker vi om et sentralt tema i netthandel: kundeservice. Vi diskuterer hva god kundeservice innebærer og hvordan det kan skape en positiv opplevelse for kundene, hvor de føler seg verdsatt og lyttet til.
Vi understreker viktigheten av å være tilgjengelig på ulike plattformer som telefon, e-post, sosiale medier, osv., for å møte kundenes behov. Vi gir råd om hvordan man kan håndtere kundehenvendelser på en effektiv måte, inkludert å lese grundig gjennom og forstå hele spørsmålet før man svarer.

Vi snakker om betydningen av å anerkjenne kundens smerte og frustrasjon, og hvordan å lytte til kundene og vise at man bryr seg om deres problemer og behov er avgjørende for god kundeservice.
Vi diskuterer også verdien av å ha produktspesialister som kan gi gode svar på spørsmål om mer komplekse produkter. Vi deler tips om hvordan det lille ekstra kan skape en unik opplevelse for kundene.

Vi tar for oss viktigheten av å ha mål knyttet til kundeopplevelsen og å måle hva som betyr noe for kundene. Vi snakker også om de sjeldne tilfellene hvor det kan være riktig og viktig å avskjedige en kunde som opptrer urimelig og ufint.
Viktigst av alt, vi understreker at det er nødvendig å ta eierskap til kundenes tilfredshet og gjøre det som er nødvendig for å skape en positiv kundeopplevelse.
Så sett deg ned, slapp av, og bli med oss på denne lærerike reisen gjennom kundeservice i netthandel i denne episoden av "Netthandelspodden".
 

Husk å abonner:
 
 
Hva er god kundeservice hos en nettbutikk?
Sendes av