Hvilke betalingsalternativer bør du ha i nettbutikken din?

I denne episoden snakker vi om et viktig tema for alle nettbutikker: betalingsalternativer. Vi diskuterer hvordan valget av betalingsmetoder kan ha stor innflytelse på konverteringsraten og kundenes opplevelse av nettbutikken din. I denne episoden utforsker vi viktigheten av å tilby kundenes foretrukne betalingsmiddel for å øke konverteringsraten. Vi ser på populariteten til betalingsmetoder som Vipps, som har blitt en favoritt blant kundene på grunn av sin enkelhet og raske betalingsprosess. Vi diskuterer også nødvendigheten av kortbetaling, da mange kunder forventer å kunne betale med bankkortet sitt. Vi snakker om integrering av betalingsløsninger som Klarna, Stripe eller Vipps, og hvorfor det kan være lurt å unngå gammeldagse metoder som postoppkrav. Vi veier kostnadene ved forskjellige betalingsalternativer mot forventet økt salg og konvertering. For større nettbutikker er det viktig å minimere prosentandelen som betalingsleverandøren tar av salget. Vi tar også for oss hvor enkelt det er å integrere forskjellige betalingsløsninger, og hvor mye arbeid det krever fra utviklingsteamet. Ved å velge de riktige betalingsalternativene og tilby en enkel og brukervennlig betalingsprosess, kan du øke konverteringen og forbedre kundeopplevelsen. Så sett deg ned, slapp av, og bli med oss på denne lærerike reisen gjennom betalingsalternativer i denne episoden av Netthandelspodden.
Annonse: Bli med på Netthandelskonferansen 18. September 2024 - Skaff deg billetter her: https://bit.ly/3VV5CiQ

I denne episoden snakker vi om et viktig tema for alle nettbutikker: betalingsalternativer. Vi diskuterer hvordan valget av betalingsmetoder kan ha stor innflytelse på konverteringsraten og kundenes opplevelse av nettbutikken din.
I denne episoden utforsker vi viktigheten av å tilby kundenes foretrukne betalingsmiddel for å øke konverteringsraten. Vi ser på populariteten til betalingsmetoder som Vipps, som har blitt en favoritt blant kundene på grunn av sin enkelhet og raske betalingsprosess.

Vi diskuterer også nødvendigheten av kortbetaling, da mange kunder forventer å kunne betale med bankkortet sitt. Vi snakker om integrering av betalingsløsninger som Klarna, Stripe eller Vipps, og hvorfor det kan være lurt å unngå gammeldagse metoder som postoppkrav.
Vi veier kostnadene ved forskjellige betalingsalternativer mot forventet økt salg og konvertering. For større nettbutikker er det viktig å minimere prosentandelen som betalingsleverandøren tar av salget.

Vi tar også for oss hvor enkelt det er å integrere forskjellige betalingsløsninger, og hvor mye arbeid det krever fra utviklingsteamet.
Ved å velge de riktige betalingsalternativene og tilby en enkel og brukervennlig betalingsprosess, kan du øke konverteringen og forbedre kundeopplevelsen.
Så sett deg ned, slapp av, og bli med oss på denne lærerike reisen gjennom betalingsalternativer i denne episoden av Netthandelspodden.

Bak podcasten:
Hvilke betalingsalternativer bør du ha i nettbutikken din?
Sendes av