Hvordan få kundene dine til å handle for mer

I denne episoden utforsker vi forskjellige strategier for å øke gjennomsnittlig ordreverdi i nettbutikken din. Vi starter med å diskutere konseptet med bundles eller pakker. Ved å lage pakker av produkter, spesielt ved å kombinere populære produkter med mindre populære, kan du oppmuntre kundene til å kjøpe mer. Vi snakker også om viktigheten av å tilby fri frakt som en enkel og effektiv strategi for å oppmuntre kunder til å kjøpe mer. I denne episoden dykker vi også dypt inn i viktigheten av å identifisere dine mest verdifulle kunder. Ved å analysere kundenes kjøpsmønstre, kan du identifisere de mest verdifulle kundene og fokusere på å tiltrekke deg flere av disse kundene. Vi diskuterer også hvordan du kan bruke Google Analytics for å identifisere hvor de mest verdifulle kundene kommer fra, slik at du kan fokusere mer på disse kildene. Vi snakker om lojalitetsprogrammer og hvordan de kan oppmuntre kunder til å handle mer ved å gi dem fordeler for å være en del av "gjengen". Vi tar også opp temaet om anbefalte produkter og oppsett, og hvordan du ved å anbefale produkter basert på kundens tidligere kjøp eller interesser, kan oppmuntre dem til å kjøpe mer. Vi diskuterer personalisering og hvordan du ved å tilpasse kundens opplevelse basert på deres interesser og tidligere kjøp, kan gjøre shoppingopplevelsen mer relevant og tiltalende. Til slutt, vi snakker om viktigheten av å sette konkrete mål for økning i gjennomsnittlig ordreverdi, og viktigheten av å forstå nøkkeltallene i virksomheten din. Lytt på denne episoden av Netthandelspodden for å lære mer om hvordan du kan få kundene dine til å handle for mer!
Annonse: Bli med på Netthandelskonferansen 18. September 2024 - Skaff deg billetter her: https://bit.ly/3VV5CiQ

I denne episoden utforsker vi forskjellige strategier for å øke gjennomsnittlig ordreverdi i nettbutikken din.
Vi starter med å diskutere konseptet med bundles eller pakker. Ved å lage pakker av produkter, spesielt ved å kombinere populære produkter med mindre populære, kan du oppmuntre kundene til å kjøpe mer.

Vi snakker også om viktigheten av å tilby fri frakt som en enkel og effektiv strategi for å oppmuntre kunder til å kjøpe mer. I denne episoden dykker vi også dypt inn i viktigheten av å identifisere dine mest verdifulle kunder. Ved å analysere kundenes kjøpsmønstre, kan du identifisere de mest verdifulle kundene og fokusere på å tiltrekke deg flere av disse kundene.

Vi diskuterer også hvordan du kan bruke Google Analytics for å identifisere hvor de mest verdifulle kundene kommer fra, slik at du kan fokusere mer på disse kildene. Vi snakker om lojalitetsprogrammer og hvordan de kan oppmuntre kunder til å handle mer ved å gi dem fordeler for å være en del av "gjengen".

Vi tar også opp temaet om anbefalte produkter og oppsett, og hvordan du ved å anbefale produkter basert på kundens tidligere kjøp eller interesser, kan oppmuntre dem til å kjøpe mer. Vi diskuterer personalisering og hvordan du ved å tilpasse kundens opplevelse basert på deres interesser og tidligere kjøp, kan gjøre shoppingopplevelsen mer relevant og tiltalende.
Til slutt, vi snakker om viktigheten av å sette konkrete mål for økning i gjennomsnittlig ordreverdi, og viktigheten av å forstå nøkkeltallene i virksomheten din.
Lytt på denne episoden av Netthandelspodden for å lære mer om hvordan du kan få kundene dine til å handle for mer!

Husk å abonner:

Bak podcasten:
Hvordan få kundene dine til å handle for mer
Sendes av