Minimum 30% av salget bør komme fra e-post

I denne episoden snakker vi om e-postmarkedsføring og dens avgjørende rolle for suksessen til din nettbutikk. Vi starter med å understreke viktigheten av å bygge en solid e-postliste. Vi argumenterer for at minst 30% til 40% av omsetningen i en sunn nettbutikk bør komme fra e-post. Vi diskuterer forskjellige typer e-postannonser og gir råd om hvordan du kan bygge din egen e-postliste.
Annonse: Bli med på Netthandelskonferansen 18. September 2024 - Skaff deg billetter her: https://bit.ly/3VV5CiQ

I denne episoden snakker vi om e-postmarkedsføring og dens avgjørende rolle for suksessen til din nettbutikk.
Vi starter med å understreke viktigheten av å bygge en solid e-postliste. Vi argumenterer for at minst 30% til 40% av omsetningen i en sunn nettbutikk bør komme fra e-post. Vi diskuterer forskjellige typer e-postannonser og gir råd om hvordan du kan bygge din egen e-postliste.

Vi gir også innsikt i hvordan du kan jobbe effektivt med e-postmarkedsføring. Vi snakker om viktigheten av å lage et godt førsteinntrykk og å utnytte interessen som er størst i begynnelsen. Vi diskuterer også forskjellige typer e-poster, som nyhetsbrev, og viktigheten av å tilby eksklusive fordeler for abonnenter.

I denne episoden snakker vi også om viktigheten av å kontinuerlig bygge listen og å ha relevant innhold. Vi understreker at e-postmarkedsføring er viktig for å lykkes med netthandel. Vi diskuterer også hvordan du kan bruke e-post til å samle brukeranmeldelser og hvordan du kan lage e-poster som ser bra ut på mobil.

Til slutt diskuterer vi viktigheten av å ha gode rutiner for oppfølging av e-poster og å lære av tidligere resultater. Vi gir deg tips og råd om hvordan du kan forbedre din e-postmarkedsføring og øke salget i nettbutikken din.
Bli med oss i denne episoden av Netthandelspodden for å lære mer om hvordan du kan drive salg gjennom effektiv e-postmarkedsføring!
Sjekk ut Klaviyo.


Husk å abonner:

Bak podcasten:
Minimum 30% av salget bør komme fra e-post
Sendes av