Slik øker du salget: En live gjennomgang av norsk nettbutikk

Annonse: Bli med på Netthandelskonferansen 18. September 2024 - Skaff deg billetter her: https://bit.ly/3VV5CiQ

I denne episoden av Netthandelspodden skal vi evaluere en nettbutikk og gi konkrete råd om hvilke grep de som driver den kan ta for å selge mer. Dette har vi gledet oss veldig til! Vi skal gi konkret feedback på hva vi mener bør testes og gjennomføres for å øke konverteringsraten og gjennomsnittsverdien per kunde.

Vi tar utgangspunkt i nettbutikken Radical Broccoli og gir grundige tilbakemeldinger på alt fra nettsidens design og brukervennlighet til strategiske beslutninger om målgruppe og språkvalg. Vi diskuterer viktigheten av A/B-testing og hvordan små justeringer kan ha stor effekt på salgstallene.

I tillegg til vår gjennomgang, deler vi tips om hva som bør unngås, som overveldende design og forvirrende call to actions. Vi snakker også om viktigheten av å ha en tydelig og konsistent visuell stil som gjenspeiler merkevaren.

Bli med oss og lær hvordan en profesjonell gjennomgang kan avdekke forbedringsområder i nettbutikken din. Få innsikt i konkrete tiltak som kan implementeres for å forbedre brukervennlighet og øke salg, samt hvordan du kan bruke verktøy som Optimizely eller Visual Website Optimizer for systematisk å teste og forbedre nettsiden din.

Dette er episoden for deg som vil optimalisere nettbutikken din og få konkrete, umiddelbare råd som kan gjøre en stor forskjell!

---

Husk å abonner:
Apple: https://apple.co/3C1K9Hv
Spotify: https://spoti.fi/3nnXFkM

Last ned ressursark her:
https://ressurs.netthandelspodden.no/nhp-sesong-4-episode-8

Bak podcasten:
Marte Klouman
@netthandelskolen- http://netthandelskolen.no

Thomas Moen
@thomasmoen - http://moenco.no
Slik øker du salget: En live gjennomgang av norsk nettbutikk
Sendes av