Slik øker du salget: En live gjennomgang av norsk nettbutikk

I denne episoden skal vi evaluere en nettbutikk og gi konkrete råd om hvilke grep de som har den kan ta for å selge mer. Dette har jeg faktisk gledet meg veldig til. Jeg har også.

Vi skal ikke være slemme, men vi skal være veldig hjelpsomme. Dette er i tillegg til at hele podcasten er gratis og forhåpentligvis masseverdig. Nå prøvde jeg å være beskjeden, men det er forhåpentligvis.

Jeg har hørt det. Så er jo dette virkelig verdi, særlig til en nettbutikk, tenker jeg. Og jeg er sikker på at alle andre også kan lære mye av det.

Og du kan si, dette blir jo på en måte dårlig radio, sånn at du kan gå på YouTube og søke netthandelspodden, så ligger også videoversjonen ut av dette. Vi skal prøve å lage så god radio vi kan. Vi kan jo lenke også til YouTube fra ... Det er en kjempegod idé.

Ikke sant? For å gjøre det enkelt. Men planen er i dag, du har vært på Instagram som du ofte er, og så har du sagt at hvem har lyst til å få en live review av nettbutikken sin. Så har du fått en del nettbutikker som ønsker det.

Så har vi valgt ut en. Planen er at vi skal gi så konkret feedback som mulig til denne nettbutikken, på hva vi mener de bør teste å gjøre noe med. Og det tror jeg også er viktig, for når jeg jobber med konverteringsoptimalisering, så handler det ikke om at du skal bare gjøre 70 endringer på en gang og håpe det går bra.

Det verste jeg vet er når folk bare ... Hei, nå har vi laget en helt ny nettbutikk, med helt nytt design og så videre, for du har kastet bort all data og innsikt på hva som fungerer og ikke fungerer. Så riktig måte å implementere sånne type endringer som vi kommer med feedback på, er jo å gjennomføre en og en test i et verktøy som optimisely eller visualely eller noen av disse AB-testingsverktøyene. Og der målsetningen er at vi ønsker å se at konverteringsraten og eller snittet av verdien din går opp.

Og samtidig, jeg er enig, og vi har også en veldig god episode som handler om akkurat det, hvordan driver vi med konverteringsoptimalisering på en sånn systematisk måte. Så den har vært å lytte til som supplement til denne episoden. Samtidig, hvis dette var min nettbutikk, så ville jeg nok hatt lyst til å gjøre litt mer enn en ting av gangen.

Og det er ikke fordi at den er veldig dårlig. Faktisk har ikke Thomas og jeg nå på forhånd gått veldig dypt inn. Litt av tanken var at vi møter denne nettbutikken nå, og så kommenterer vi as we go.

Og tilbake til ditt poeng om å kanskje gjøre store endringer, så tror jeg det avhenger om denne nettbutikken har over 2,2 prosent konverteringsrate, som er snittet i Norge på en vanlig nettbutikk. Men hvis den er under det, hvis den er en eller lavere, så kan det godt være det å bare kaste alt ut og begynne på nytt, kan være en mer effektiv ting. Vi har ikke sett på butikken enda.

Vi har sett så vidt, men ikke så godt i dyp. Så det blir kjempegøy. Skal vi si hvilken butikk vi er? Det synes jeg vi skal gjøre.

Det kan hende vi har røpet det i titler og sånt også. Vi ser på nettbutikken til Radical Broccoli. Kult navn.

Og det er noen radikale broccolir, to norske jenter, men som har en internasjonal audience, et internasjonalt publikum. Så de har valgt å ha både nettsiden sin og nettbutikken sin på engelsk. Også som en generell kommentar, jeg snakker med mange veldig nye, små, mindre butikker, som ofte velger å ha det på engelsk før de har fått en eneste kunde.

Det er mye lettere for en norsk nettbutikk å få salg på norsk enn på engelsk. Kanskje vi skal begynne der. Når vi ser på en nettbutikk, så er det jo selve det man ser siden av det som er på skjermen.

Det er jo bare, jeg vet ikke hvor mange prosent, men det er en prosentandel av alt det som handler om å drive en nettbutikk. Det kan godt hende for Susanne og Annette, det heter de som driver denne butikken, to søstre. Det kan godt hende at for disse grunnerne er helt riktig å ha det på engelsk.

Men det er også verdt å stoppe og stille spørsmålet, er det det? Da er det naturlig å se på hvor stor prosentandel av kundene våre er internasjonale, og hvor mange er norske, og hva er planen vår videre for vekst? Vi har gjort et intervju med Einar Brandstadl fra Bli Vakker, som snakket om det at han skulle ønske at de gikk enda dypere inn i Norge og lyktes der før de eventuelt så opp på utlandet. Han har en annen måte å tenke på nå. Nå tenker jeg at det første er, når jeg skal evaluere nettbutikker, så tenker jeg faktisk på deg først.

For du har en test som du har predikert i hundrevis av år. Det er så bra, for du har hørt det mange ganger. Hva er det første du ser på når du begynner å se på nettbutikker? Den testen som du snakker om, det er hulebordtesten.

Den går ut på at en person i ditt publikum, en enkel person, en hulebord, ved å ta opp din nettside på mobil og se på den i fem sekunder, skal kunne svare på tre spørsmål. De spørsmålene er, hva er det du selger? Hva handler dette om? Hvorfor er det relevant for meg? Og hva gjør jeg nå? Hvordan handler det? Skal jeg prøve å svare på de? Det kan du gjøre, og nå har vi sett på denne i mer enn fem sekunder, men likevel. Jeg har egentlig ikke peiling på hva de selger.

Det er kanskje flipflops, kanskje solkrem eller kanskje en bok. Det har rullet gjennom noen retreat-reiser med masse natur. Her dukker noen spirit-animal-cards og så videre.

For meg er det faktisk veldig utydelig enda, hva det er de selger. Det hopper opp så mye pop-ups og ubesvarte chats og det er en logo som spinner rundt og alt mulig. Jeg kjenner at jeg nesten har et epilepsianfall og blir litt stressa.

Hører jeg egentlig å se på siden? Det var veldig bra at du sa det, for jeg glemte helt hulbort. Da jeg kom inn på siden. Rett og slett fordi jeg fikk indre uro og hadde lyst til å rygge ut.

Når jeg evaluerer nettbutikker pleier jeg først å fortelle om alt det gjerne jeg har gjort selv. Og hvor dårlig jeg er selv. Nå har vi ikke nødt til å ha det med at jeg har laget verdens dårligste nettbutikk.

Vi sier det med kjærlighet. Hvis det høres harskt ut, hva heter det? Brutalt og ufiltrert. Så er det sagt med kjærlighet.

Helt øverst er det et kampanjebanner. Som beveger seg med forskjellige beskjed. Ganske mange ord, ganske mye skrift.

Så der er det noe som skjer. Jeg har ikke fått med hva som står der. Men det beveger seg og er beskjed.

En gansk kommentar til det er at alle de budskapene som står der handler egentlig om å bli med på tur eller bli med et community. Før jeg har skjønt hva det er de selger. Så disse call to action som ligger på denne topplinjen er ikke relevant for en førstegangsbesøkende.

Og da kan det hende at man har tenkt som så. De er på en måte influensere, de som har denne siden. De tenker at de som oppsøker butikken kjenner oss fra før.

Men da er vi inne på en strategi. Er det det som er strategien? At man må først være kjent med dere som merkevare. Eller skal butikken kunne stå på egne ben ut fra de produktene som dere formidler? Så det var det.

Hvis vi bare tar det veldig tydelig og kronologiske her. Så går vi et takt ned. Da kommer vi til toppen.

Ja, headeren på siden. Og der er det en veldig fin logo. Men den går søren meg rundt og rundt den også.

Og så kommer vi ned til toppenere. Og isolert sett så ser de ganske bra ut. Vi kan gå nærmere inn på dem.

Men her også beveger det seg. Og en ting er når toppenere beveger seg. Men her er det litt med hastigheten.

Og vi er fortsatt ikke ferdige. Det hopper også opp en boks med noen reviews. Med plutselig noen ansikter og noe sånt.

Og så er det en egen reviewboks som tar opp en stor del av høyresiden. Og så ligger det en chatboks der jeg har en ubesvart melding. Det er sikkert noe hyggelig velkomstgreier.

Men det er jo da veldig mange budskap. Og veldig mye bevegelser. Før jeg i det hele tatt har fått skrollet ned.

Eller tatt noen som helst standpunkt. Men tilbake til hulbo-testen. Vi har ikke helt skjønt hva de selger enda.

Og så var vi nede på nummer to. På hvilke måter er dette relevant for meg? Og det er jo også litt usikkert for meg. Hva er det neste vi skal gjøre? Da har de jo call to action-knapper.

På noen av disse kampanjebendere sine. Det er jo call to action på alle sammen. Så det er jo bra i og for seg.

Men det som de ikke har gjort. Og som de aller fleste ikke har gjort. Som jeg mener de bør gjøre.

Er jo at du skal også kunne trykke hvor som helst på kampanjebendere ditt. For å gå videre. Ikke bare den lille knappen.

Men la oss teste det nå da. Jeg har testet det i sted, men du kan teste det. Ja, ikke sant.

Du må være heldig hvis du klarer å trykke på den grønne knappen. I stedet for at du liksom leser det. The animal spirit card deck.

Og så klikker du hvor som helst. Da burde du kommet videre inn til den kampanjesiden. Bare en liten digresjon.

Da vi slapp ny butikk for XXL. Sånn i gamle dager. Og hadde sånn super fancy byrå i Stockholm.

Som kostet kjorta. Som hadde laget det. Da var vi så dumme i spekken vår.

At vi glemte å spesifisere at bannerne på forsiden skulle være klikkbare. Så det var hverken selve banneret var klikkbart. Eller noe knapp på.

Ikke sant. Så det problemet hadde vi. Og så fikk vi klikkbart, men da gikk det til en stil.

Så du kunne ta til enten den røde eller den blå t-skjortene. Ikke til hver eller. Så det var bare en liten digresjon.

Så dere har kortere vei å gå tror jeg. Men for å oppsummere litt. På det vi har snakket om her.

Sånne konkrete anbefalinger. Kanskje få Logan til å stå stille. Ikke kanskje.

100% få Logan til å stå stille. Det er bra. Det er tydelig.

Og så disse bannerne. Det har gjort mange. Man må selvfølgelig brukteste på seg selv.

De fleste undersøker det selv. Viser at det å ha sånn karusell i toppen. Man tenker det er lurt for man har så mye på hjertet.

Man har så mye man har lyst til å formidle. Det fungerer ikke. At man får lavere konvertering.

Så det der å faktisk tørre å ta et valg. Hva er det viktigste? Hva er det vi ønsker å formidle akkurat nå? Og så tar man og setter det budskapet øverst i banneren. Så det vil jeg anbefale at de tester.

Og du kan si også denne toppbanneren. Announcement barren. Denne ville jeg ikke hatt bevegelse på.

Og så ville jeg hatt uspene. Så mange fornøyde kunder. Sende sin 24 timer.

Det kan man ha der. Men alternativt hvis det er noe viktig som skjer. At nå har de åpnet opp for det retweetet.

Man kan selvfølgelig vurdere å sette det på et banner. Men i og med at det ikke er hovedgreia i nettbutikken. Så kanskje heller forbeholde toppbanner til produkter.

Slik at man skjønner tydelig at man har kommet inn til en nettside. Og ikke en side som handler om noe annet. Så kan man eventuelt bruke kampanjebannere til å promotere retweetet.

Akkurat da. Men da er jeg helt enig at uspene bør være med. Men da kan de for eksempel stå rett under bannere.

Eller rett over bannere. Eller et eller annet annet sted på forsiden. Slik at man ser uspene tydelig når man kommer inn.

Fordelen ved å ha uspene helt i toppen. Det er jo at da ser man dem uansett hvilken underside man kommer inn på. Fordi man må huske at selv om vi nå starter på forsiden.

Så kanskje 20-30% av de som besøker nettbutikken starter på den siden. Så du har i praksis egentlig mange forsider. Og bør tenke på å ta imot kundene på en god måte.

Uansett hvilken side man starter på. Absolutt. Jeg har lyst til å si litt om selve bannerne på forsiden også.

For eksempel den som den nå har stoppet på. Det vi har glemt å si, men som er veldig viktig. Vi tar jo alt sammen på mobil.

Så nå bruker vi min mobil. Og deler jo hva som skjer der også. Men det vil si at vi får brukt den på mobil.

Og det gjør vel sikkert 80% av de som besøker den, tipper jeg også. Men det er fint. Nå har faktisk karusellen stoppet.

Det er veldig deilig. Jeg kjenner at jeg får litt indre fred. Og den har stoppet på The Animal Spirit card deck.

Den er sikkert kjempefin. Men det å ha hele romanen om disse Animal Spirit kortene på selve bannere. Og med hvit skrift på delvis lys bakgrunn.

Det er bare tull. Det er som å ha en stil på en utendørsplakat med bussen. Det er ikke et busstopp engang.

Du bare kjører forbi. Det er midt i en sving. Se på dette som at dette er en blikkfang.

Som skal få folk, akkurat som i en fysisk butikkvindue, skal få folk inn på det produktet. Ikke fortelle livshistoriene. Mens vi er inne på endringer vi har gjort på Above the Fall, så vil jeg ha tatt vekk reviews.

Jeg vil ha tatt vekk chatteknappen. De ting kan stå i bunnen hvis dere trenger å ha behov for det. For jeg har ikke bestemt meg om jeg like og siden vil ha produkter de har og hva jeg vil.

Det er grunnen til at det ikke er pop-ups som melder på nyhetsprøver. Det skal dukke opp før man har kommet videre inn i reisen. Det er veldig fint at chatten på et eller annet tidspunkt er lett tilgjengelig, sånn at man finner den.

Det er helt fint. Det må bare være tydelig på at du har kort tid på å fange folks oppmerksomhet og hva det er du ønsker å formidle. Få budskapet veldig tydelig frem.

Kutt all underteksten. Bare ha en overskrift som virkelig fanger meg. Som gjør at, oi, dette er interessant.

Dette er interessert å se mer på. Vurder sterkt å bare ha ett banner. Hvis det skal være flere, hvis de skal slide, så må det være veldig tydelig at jeg selv kan styre det.

Så må det gå sakte. De må stå en god stund før de flytter inn. Absolutt.

I tillegg vil jeg, for nå har man vært veldig reus med plassen som dette toppbanneret får. Og da er det to ting som skjer. Det ene er at man får ikke vist frem mer enn akkurat det som er på banneret.

Det er sikkert derfor man har disse som går så fort. Og det andre er at jeg får ikke noe sånn insentiv. Jeg blir ikke hjulpet til å skrolle videre ned.

For hvis jeg kan se toppen av noe mer, så får jeg lyst til at det blir mer naturlig å begynne å skrolle. Så ideelt sett vil jeg at halvparten av høyden på dette kampanjebanneret. La oss skrolle litt da.

Her kommer jeg ned til de som markerer at det er fire forskjellige bannere. Det er greit. Det er Solkem de selger.

Det de selger, for jeg vet hva de selger. Jeg håper det. De selger alle mulige ting som er bra for deg og bra for miljøet.

De er opptatt av helse og de har en spirituell forankring. Alt mulig som passer for den typen mennesker som også er opptatt av spiritualitet, som er opptatt av å ta vare på seg selv, som er opptatt av miljøet. Så det er som Coop og Englemark, der de har økologiske produkter som du skal lett ta riktig valg.

Boklershopp er next level. Helt klart. Influencers svar på Englemark.

De har godt typer og de er helt nydelige. De har et fantastisk brand. De har et kjempestort potensial, tenker jeg.

Det er morsomt hvis de hadde sittet her. Nå forteller jeg mitt inntrykk og forsøker å forklare hva det er de selger. Det er også en potensiell læring at jeg oppfatter det sånn og så får de vurdere om det er riktig.

Er det sånn de ønsker å oppfattes? Er det riktig forstått? Her har vi et produktbilde. Du kan klikke på det produktbildet. Men jeg kom på noe, som vi burde sagt før man scroller ned.

Det er derfor får du kjempetydelig hva det egentlig er jeg møter her. Hva slags shopper er dette? Er det riktig at jeg går videre inn i butikken eller bør jeg bare rygge ut fordi dette ikke er for meg? Så kan man rett og slett gjøre det så enkelt at man skriver med noen få ord. Vi er Radical Broccoli.

Vi selger bla bla bla. Denne siden handler jo om det. Bare gjør det super tydelig.

Jeg pleier å si sånn don't make me think fordi det høres mye kul ut på engelsk. Det er hovedbudskapet når man skal forbedre eller lage en best mulig nettbutikk eller nettsider generelt. Det er å sørge for at man aldri må stoppe opp og tenke og lure på noen som helst.

Da vil man garantert selge mer. Da er man i flow. Da fikk dere det tipset også.

Vi tar og oppsummerer disse forskjellige tipsene som vi gir og refleksjonene våre i ressursarket. Som jeg linker til under episoden. I alle kanaler.

Latest arrivals har de valgt å løfte frem på toppen. Så ser jeg at reviews-knappen deres tar og skjuler at dette er noe jeg kan swipe gjennom produkter. Hvis du går litt ned.

Det kan du swipe. Der ser vi pilen. Men det var noe jeg tenkte på da jeg gikk inn her.

Jeg ønsker, jeg sitter jo her med hånden min pølsefingrene mine og da vil jeg swipe. Jeg vil ikke trykke. Hvis jeg hadde sittet med en mus, så kunne jeg klikket.

Da tar vi den opp så ser vi at det er en sånn pil. Så da vil jeg trykke på den i sted. Jeg kan ikke swipe.

Det er kjempeirriterende. Hvis du trykker på produktbildet kommer det vel dobbelt til at du kommer inn. Ja, det er bra.

Da kan du gå tilbake igjen. Her er produktbildene klikkbare. Når jeg kommer tilbake så kommer jeg tilbake til toppen.

Og så er det noen som er fornøyde. Det der med at folk er fornøyde med produktene. Jeg vil ikke ha det på den måten at det popper opp.

Det er fint på en salgside. Kanskje på salgsiden til retweetet så kan det være bra. Men i den nettbutikken her så blir det jeg synes det blir litt masse men jeg kjempetidligere jeg synes det er helt supert å vise at folk er fornøyde men kanskje de rett og slett skal få lov til å ha sin plass ryddig når man scroller litt ned så ligger det fra vilja som duktet opp her at hun er fornøyd og fra de andre.

Helt enig. I stedet for å ha det overalt in your face så er det bare en naturlig del av hele opplevelsen. Så går jeg på produktbeskrivelse.

Nå ser vi da latest arrivals, vi ser et produktbilde vi ser en produkttitel vi ser en pris fra 2,95 til 3,55 Det er sikkert forskjellige størrelser. Og så er det view item. Det er for så vidt helt fint.

Jeg liker heller folk som er litt mer kreative i titlene på produktene sine. Med liksom vår favoritt økovennlig SPF solkrem enn liksom nøyaktig bath salt revitalized Så poenget er at for meg som er helt ny i denne verden så blir det bare veldig vanskelig avanserte produktnavn som ikke nødvendigvis inspirerer meg til å kjøpe det. Og der for jeg vet ikke om jeg er helt helt inn der.

Det blir sånn avveining Fordi at det kan være en stor fordel å ha selve produktnavnet som titel. Fordi at folk kan finne på å søke på det og da er det lettere at de kommer inn. Men du kan bygge det inn i beskrivelsen, du kan bygge det inn i katalogfiden og så videre.

Så poenget er at dette er en salgsflate. Og igjen da i sammenheng med en fysisk butikk hvor du har et skilt så vil du antagelse ikke ha sagt standard procedure, eco, sunscreen, SPF 50 på det skiltet. Du ville sikkert snakket om vår favoritt solkrem på øyeblikket.

Ja, men det kan man også løse. For jeg har sånn latest arrivals som er veldig sånn plaint. Ok, dette er de siste produktene.

Det som kommer rett under toppbaneret det er jo det mest verdifulle. Her vil jeg ha de mest populære produktene. Altså det er real estate, sånn at virkelig det å få ting som fanger interessen, og som man blir gira på å se nærmere på og kanskje kjøpe.

Og være veldig nøye med hva man plukker ut. Ja, det som du vet er virkelig noe som folk kan være interessert i. Det bør få den verdifulle plassen som er rett under kampanjebaneret. Og særlig da når man tar og gjør baneret litt mindre, sånn at de kommer høyere opp.

Jeg har også merkt til at denne spinnende loen faktisk følger etter oss. Den fortsetter å spinne. Ok, men la oss skrolle litt lenger nedover.

Hva er det for godsaker som... Ja, så vi ser litt hva som er. Jeg synes det er veldig bra at de har noen rene produkter. At de har en ren produktvisning ganske kjapt oppå forsiden sin.

For det er det en del nettbutikker som de har baner på baner på baner. Og da mister man, kanskje ubevisst, så mister man den følelsen at det er en nettbutikk med produkter. Så det er veldig fint, men bare være superbevisst på hva man løfter opp der.

Men en kommentar der, hvis du bare skrolle litt opp igjen, for hvis du blad igjennom de last arrivals, så har alle produktbildene har forskjellige størrelser og stil på seg. Det liker ikke jeg. Jeg liker å føle at det er fra samme avsender.

Så det er også noe å tenke på at det er en helhet i produktbildene. Noen er lave, noen er høye, noen er skygge, noen er hvitbakere og så videre. Land på en ting og la det være en helhet til det.

Dette er egne tatte produktbilder, så vidt jeg kan si. Det er veldig positivt, men la det da være en helhetlig del av det. Hvis man bare hadde droppet den som er frilagt, så er de andre ganske like.

Her er det plutselig en dame som holder et produkt, og så er det plutselig på stranden og så er det noen fans i bakgrunnen. Det er Anette. Jo mer helhetlig det føles, og tilpasset til design og hva du er, jo bedre er det, og da er det viktig at det føles ut som alt henger sammen.

Jeg tror også at disse produktbildene med fordel, de trenger ikke å være så store, faktisk. Ok, så vi går videre. Her kom jo på en måte det du etterspurte.

Her står det en lang tekst, som er for lang, synes jeg, på forsiden. Så den kunne man tatt en tredjedel, bare få det aller viktigste, men det handler om eco-friendly sunscreen. Our favorite sunscreen restocked for the summer season.

Og så står det litt om den, at den er fantastisk. Og så trykker du på explore, da regner vi det kommer til kategorisiden for sol... Standard procedure eco sunscreen, skal vi se. Jeg tenker at vi kan gå tilbake til produktsiden etterpå, så vi bare gjør ferdig.

Men jeg har følelse her også. Ja, ikke sant, så her kommer vi inn, og så ser vi, så dette er på en måte Det er kategorisiden for denne solkremen. Nå er det riktig nok bare tre stykker, men det er vel det som er av den typen, på en måte, antagelig.

Og der ser du også på toppen, så er det et bilde som ikke handler om produktene, som tar nesten hele plassen når du skal holde på toppen. Det er noe som kategorisider ofte har, og som jeg mener er en utting. Du skal komme rett til produktene, du er her for å handle.

Og det er forvirrende å bare se et merkelig bilde ta hele skjermen min, men jeg forventer å komme rett til masse solkremebilder. Ja, det er jo solkreme, ikke sant, for dette er et miljøbild om den solkremen. Men igjen så er det det at det har høydeformat, så det tar jo hele skjermen.

Så hvis man hadde klart å få det til bare å være en liten stripe som bakgrunn for overskriften, for det er jo på en måte det det er tenkt som, tror jeg, så hadde man løst det problemet. Absolutt. Det jeg liker her, og det er vel taktbærs oppvei, jeg har da sjekket på den pluginen som heter Built With, så det er et tips til alle hvis man lurer på hva en nettside er bygget på, at dette er en Shopify-butikk, hvilket er god nyheter, for det at i Shopify så har man ganske mange gode maler, og man kan liksom få gjort, kan lage bra butikker.

Det jeg liker her, det er at det er en brødsmulelenke i toppen, slik at man kan se hvor man er. Home, Collections, Standard Procedure, Eco, Sunscreen. Det som kanskje er litt, nå er det en liten nettside, så det er ikke så enormt utvalg.

Det jeg kanskje ville hatt her er liksom sånn, hva heter det, en toalettsake liksom. Solkrem. At det hadde vært en naturlig sånn mor-kategori, men igjen så kommer det jo litt an på hvor mange produkter man har.

Absolutt. Hvordan det er naturlig å dele inn kategoriene. La oss rygge tilbake, sånn at vi får sett ferdig forskidden.

Ok. Her forklarer de litt om solkremen sin. Det synes jeg er bra.

Teksten er bra, men som du sier, den er veldig lang. Den kunne vært mye kortere for å gjenvise flere produkter. Jeg vil også si da, basert på min erfaring, etter å sett veldig mye på Hotjar heatmaps, så har du antagelig allerede her mistet 80% av dine besøkende som aldri vil scrolle lenger ned enn dette.

Så det å korte ned hele veien for å vise mer produktene dine er en fordel. Ja. Og så kan man vurdere hva som står på disse call to action knappene.

Her står det explore. Egentlig så er det vel sånn se utvalget. Er det ikke det? Jo.

Det er ikke det at jeg nødvendigvis på et bevisst nivå må tenke, men likevel så er det ikke, ja, så kommer jeg inn og så står det masse mer om solkremene. Det kunne jo vært når du står i explore. Så, ok.

Og så fremhever de et annet produkt. Kan du trykke på det bildet? Det er bra. Det er sånt jeg sjekker hele tiden, for det er veldig mange linker til masse bilder, eller bruker masse bilder uten linker, det er ikke bra.

Nei. Har du også en stil? Det blir den der avverningen, er det riktig å ha, på en måte artikler på forsiden? Jeg vil si nei, du skal ha en teaser på forsiden, tenk som en nettavis egentlig, eller tenk som en god nettbutikk. Så teaserne, det som skal fange oppmerksomheten på forsiden, og da kan det godt stå litt, men virkelig passe på mengden.

Og her står det see more, i stedet for explore, men det er egentlig samme type funksjon, så det er også forvirrende. Nå kommer du til produktet. Ja.

Ja, og see more, det er liksom Det kommer litt an på hvilken tone of voice du har, men du burde finne noe som er konsekvent, så folk skjønner hva som skjer hele veien. Men la oss fullføre forsiden før du skroller videre. Fordype meg i denne kollagenoljen.

Ok, så da er vi forbi den. Og så kommer vi og nå er det promotering av medlemsportalen. Med da uleselig tekst.

Så igjen, her er det liksom de der basic tingene. Sund fornuft, som er så fort gjort å glemme på sin egen nettbutikk, men som er helt åpenbart når man ser på andre. Ikke ha hvit skrift på lys bakgrunn.

Mitt tips er å ikke bruke temaet sin standard oppsett med knapper og alt mulig. Bruk for eksempel Canva og lag disse knappene selv og design det akkurat sånn som du vil ha det. I stedet for disse temaene.

For da er det mye løttere å se hvordan det kommer til å se ut for alle. Så en ting er knappene, men også den teksten man velger. For meg er både bilde, overskrift, ingress og knapp et stort Canva-bilde.

Så du kan bare trykke på det. Så du designer bare hele opplevelsen der. Klikkepart i stedet for advantage mener jeg gjerne her.

Og så har vi selvfølgelig med å søke motoroptimalisering, men den kan ivaretas litt dypere i nettbutikken. Den kan ivaretas på produktsiden. Absolutt.

Det er det som skal indekseres. Ikke at du kan melde deg på medlemsportalet. Men det var bra at du nevnte utformingen av Call to Action-knappene.

For det var noe som jeg tenkte på. Det er en pen side. Jeg synes de har fin font og fine farger.

Og sånn sett så ser det profesjonellt ut når man kommer inn på siden. Noe som jeg synes er ganske viktig. Men dere kan vurdere her om det skal være en kontrastfarge på Call to Action-knappene.

Ja, sånn som på kjøp. Ikke sant? Fordi at, og vi kan gå inn på produktsiden etterpå og bare dobbeltsjekke at det faktisk er samme farge på kjøpsknappen også. Men for det er jo viktig å hjelpe folk til hva som er den mest attraktive knappen.

Og det er kjøpsknappen. Og det kan også være det der kommer seg videre. For nå er det den samme.

Det er det grønne som går igjen. Som farger hele veien på alle sånne design-elementer. Ja.

Det kan være helt i høyden å promotere medlemsportalen i nettbutikken, tenker jeg. Fordi at her er det jo en sånn helhet med nettbutikk og og brandet deres ellers. Og det er også med på på en måte å skape et slags univers.

Så du kan se at, oi, her kan jeg være en del av noe mer. Og samme med retreats og sånt nå. Men igjen så er det det samme med teksten å ikke ha en stil på forsiden.

Og det kan stå litt, men da må det være lett å lese. Så det var bedre litt høyere oppe her. Da det var bare på et nøytralt bakgrunn.

Ja. Så har vi noen produktbilder igjen. Ja.

Så her er det det samme. En sånn produktkarusell hvor jeg må trykke. Men nå har jeg lært det.

Så nå klarer jeg å finne pilene og trykke igjennom. Disse var vel litt... Hva tenker du om å ha utsatt? Har du utsatt? Det står sold out på toppen der. Hva tenker du om å ha med sånn? Ja, det tenker jeg ikke man skal ha med.

Klikk deg inn og se om du kan ha Notify når det kommer på lager. Da er det tilgitt, tenker jeg. Ja, jeg ikke helt tilgitt.

Hvis ikke det er noe superattraktivt. Skal vi se... Nei, her kan du ikke gjøre noe. Da er det total waste of real estate.

Få det bort. Og det det gjør da, når man promoterer disse tingene som er utsatt det er at da får jeg lyst på den. Ikke sant? Da begynner den å konkurrere med de andre produktene.

Hvilket ikke... Folk vil ha det de ikke kan få. Så bare fjerne det som er utsatt. Hvis det er noe som folk er veldig opptatt av og det er viktig å vise at vi har det da bør det stå når du kommer inn og så bør jeg kunne registrere e-posten min slik at jeg kan bestille det.

iPhone case som jeg føler er litt sånn off de alle de andre produktene bare sånn generell kommentar og den har også en annen design her kommer da produktbildene under hverandre i stedet for den som de andre har vært i. Ok, her kommer noe som jeg tenker kunne vært helt på toppen. Hva for den setningen? Altså her kommer jo det som vi etterspurte. Hva handler denne siden om? Hvem er dette? Hvem er det for? Hvem er dere? Det synes jeg skal løftes helt opp før the blindfold altså før bretten slik at man ser dette her med en gang og her står det read more about us.

Det kan vi gjøre med et øyeblikk og så er det noen flere produkter. Som også da ikke er i en sånn pausel. Ja, så de er samme her er produktene bare listet under hverandre.

Mange produkter? Mange produkter og med store bilder slik at hvert produkt har hele skjermen. Det jeg synes går igjen her er at det virker som den der jobben med faktisk å kuratere utvalget den er ikke gjort godt nok eller den er ikke egentlig gjort helt. Her må man ha plastret alt på forsiden.

Mer enn å tatt frem det beste som du tror har størst sannsynlighet for at man får napp på. Og noe som, for en ting er å kommentere de tingene vi ser, men jeg har lyst til å kommentere noe av det vi ikke ser. Og det jeg savner som jeg synes skulle vært høyt oppe det er bokser, altså store knapper som lenker til de viktigste kategoriene i nettbutikken.

Slik at man gir folk forskjellige måter å navigere på. At man både kan gå inn på menyen og navigere via kategoriene der. Og en ting som savnes også, det er et søkefelt.

Fordi at noen foretrekker, flere og flere, foretrekker å søke direkte etter produkter man ser etter. Ligger det i menyen? Skal vi se? Nei. Jo, det gjør det.

Det viktigste ligger i menynsskiftet. Så skal vi se hvis vi søker på Men kan vi ikke heller søke på en feilstaving? Hvis vi sier mobile case man egentlig skal skrive. Kan vi skrive det litt bare mobile så jeg får opp iPhone case.

Det er fint. Ja, men det er bra. Søk er generelt bra.

Det var supert. Fordi at da fikk jeg det opp selv om det heter noe annet i titlen. Så det synes jeg det var bra.

Men da fant vi det, men tilbake til forskjellen da for å skrolle oss ferdig. Da har vi egentlig sett, vi har sett alle produktene jeg tror denne nettbutikken har. Og så begynner vi å nærme oss bunnen her.

Da er det en ny på en måte mood, miljøsetting som handler om make an impact for the environment. Dette er jo egentlig et salgsargument. For every product you purchase in the Radical Broccoli Shop you will contribute by either planting trees or picking up plastic through our partner organisation Verden, eller Verden kanskje.

Read more about your impact here. Altså det er jo sånn som igjen går rett på verdier og sier noe om hvem er dere, hva står dere for. Så det er kjempebra.

Det skal ikke komme over produktbilder og kategorinavigering knapper og sånt nå, tenker jeg. Men det kan gjerne komme ganske mye høyere på siden. Men igjen så trenger det ikke å ha et helt sånn høyt portrett bilde liksom.

Man kan ha et litt mindre bakgrunnsbilde, så tar det ikke så mye plass. Også en lenke til Instagramen som også er helt i orden. Også logoen, ja.

Ja, så har vi logoen. Så nå er vi nede i futteren. Her står det Shipping Returns & Terms.

Hvis dette er faktisk futteren så hadde det kanskje vært naturlig å ha den om oss og litt sånt nå der også. Vi hadde tatt bort logoen, for den har jo ligget og snurret til oss hele veien på doppen. Så vi vet hvordan den ser ut.

Hvis Shipping Returns & Terms er egentlig det eneste de har i den menyen, der burde det vært chat with us, about us, altså bygge ut den menyen bedre. Plus, jeg kan gjøre sånn. Ja, det var interessant.

Hvor er den plussen? Den er der. Ja, så der ville jeg kanskje hatt den ekspandet med en gang, eller gjort det tydeligere hvor den er. Newsletter-boksen så er det jo egentlig ikke noe forklaring på hvorfor verden skal være med på nyhetsbrevet.

Det er så flott at den er her, fordi at da får vi mulighet til å si akkurat det, å kommentere akkurat det. At en sånn nyhetsbrev-boks som bare ligger der. For det første, jeg tipper ingen bruker den, så det kan du sjekke.

Ingen har lyst på nyhetsbrev, ikke engang fra disse fantastiske jentene som driver denne Radical Broccoli. Da må jeg hjelpe, så må jeg få et sterkt insentiv til hvorfor i all verden skal jeg gi bort min dyrbar e-postadresse i dette feltet her. Når du har funnet ut av det, hvorfor man skal gjøre det, for det er sikkert noen veldig gode grunn til det, så løft den opp, push den ut, jeg har virkelig holdt på å si plag meg, men det skal være så bra at jeg ikke føler meg plaget.

Få det høyt oppå siden. La den følge GDPR, her kan jeg ikke se på brukervilkår, her kan jeg ikke opte inn på noe, her har jeg bare legget en e-postadresse ned. I og med at det kun er det, så tenker jeg at det er innenfor GDPR-messig.

Nei, du lager data. Du må ha den der lille huken for personverdengreina. Personverdengreina? Jeg tar det alvorlig.

Hva er det du kaller det? Personverdeneerklæring? Du må få dem til å godta og linke til den, og du må få dem til å samtykke for at du kan lage dataen og sende det gjennom. Jeg skal se hva som skjer. Jeg kan offre meg.

Skal vi dele e-adressen min med hele verden? Jeg burde kanskje ta til jobb med e-mailen. Det er for sent nå. Det er for sent.

Det funker til alt. Skal vi se. Du er en robot.

Jeg skal bare svare at jeg ikke er en robot. Så må du underkasse deg. Nei, jeg er ikke.

Jeg er en maskin. Her også, når du melder deg på nyhetsbrev, send det til en takk for at du meldte deg på nyhetsbrev. Neste steg er å følge Instagram og så videre.

Her blir du sendt til toppen av nettsiden, og jeg aner ikke om da funker det eller ikke. Vi får satse på at det har det. Da har vi alt på forsiden, som er det første vi ser på.

Vi har vært innom kategorisiden og kommentert. Den siden som jeg tenker er viktig å se på nå, er jo produktsiden. Forsiden er det viktigste.

Produktsiden er det neste viktigste, tenker jeg. Så New Dawn Bath Salt tenker jeg er noe som appellerer veldig til meg. Så la oss bare gå inn der.

La oss gå inn på den og se hvordan det står til på produktsiden. Det første jeg legger merke til er at her er det også veldig høye produktbilder. Så ideelt sett skal du ha både pris og kjøpsknapp i den samme skrollen på toppen.

Det er ikke mange nettbutikker som har det, men de beste har det. Mange nettbutikker, som Get Inspired sist jeg sjekket, har vunnet pris på et nettbutikk. Det er de som har vunnet flest ganger, for å si det sånn.

Og de har ikke hatt det, men likevel klart å vinne pris på bestenettbutikk. Priser betyr jo absolutt ingenting, men omsetning betyr jo noe, og det har de også fått til. Men uansett, godt tips, det er der å få så mye som mulig av den viktigste informasjonen over folden her også.

Og så kommer jo selve, vi ser jo brødsmulderlenken, men her går det bort veldig mye. Du har det der kampanjene som driver og kjører i toppen, det blir bare støy, det hjelper ikke det helt, og vi har logoen som kjører rundt og rundt, og så har vi ganske mye luft, sånn at selve bildet i tillegg til at det er høyt, så starter det ganske langt nede. Så det er litt sløsing av plassen her.

Absolutt. Og så kommer vi, og så har vi alle de andre bildene under. Det er mange pene, veldig pene bilder.

Veldig pene bilder. Men jeg vet jo faktisk ikke egentlig hva det koster. Og der var det et lite bilde, og det var veldig deilig.

Og du kan si da, med en gang, så kommer jo prisen opp altså, du kommer raskere på prisen da, ikke sant? Så kanskje det rett og slett er et tips at enten, selvfølgelig går det å ha alle i samme format, men i hvert fall at det første bildet av hvert produkt er et i landskapsformat, sånn at titlen på produktet, ja det er en quick fix ikke sant? At titlen på produktet blir synlig. Ja, vi må tenke quick fix. Alle som ikke har kjempegitt livet er for kort.

Ok, men så er det sånn selvfølgelig, i og med at det første bildet her var bilder av en skog, eller ikke første, men det som var i landskapsformat var bilder av en skog, så er det ikke et ideelt første bilde. Det er kanskje veldig det ham som holder badesaltene, men jeg heter de på hvert fall, så jeg skjønner ikke hvorfor det er en skog. Nei, men vi skjønte det.

Sette mood. Ja, deep forest, ja. Men ja, ikke sant? Kanskje den han, eller kanskje det aller beste vil jo være selve bildet av selve pakken, men i liggende format.

Ok. Her, og her ser vi det er veldig stor skrift på titlen. Ja, og den er altså veldig lang.

Det er altså 60 gram bath salt grounding deep forest. Her igjen er det nok kortere til mer menneskelig, mer enn maskinbasert, og så kan du heller få fram til en 60-grams pakke i produktbeskrivelsen. Men hvis man har to, jeg synes ikke det er kjempefarlig, men det er fint at vi ikke trenger å være helt igjenom alt hele tiden.

Så du legger til den andre kurven, du har en quick checkout med Apple Pay, det er bra. Og så har du en produktbeskrivelse som har en liten overskrift i seg, det synes jeg er positivt. Ja, enig.

Og de har bolda frem noe tekst. Reconnect with nature, lush forest, og sånn. Så jeg synes at det, egentlig synes jeg at her har de tatt seg tid til å skrive en god tekst som er lett å lese, lett å beskrive hvordan du bruker produkten.

Så dette synes jeg er kjempebra. Dette er veldig bra. Og her er det oppdelt med de der overskriftene i tekstene.

Så det er innetider. Og det at de har med hvordan man bruker det, det er kjempefint. Ingredienser, å merke.

Det var nesten lengst å merke, så jeg kunne kanskje kortet litt ned. Og så har du shipping returns og terms and conditions. Og det er i og for seg greit at de er sånn som kan klikkes ut.

For det hadde blitt for mye om alle de skulle være ute. Hva skjedde nå? Så det er at jeg får jeg virkelig lov å Ja, det følger jo ikke lovgiving i Norge heller, men Får jeg lov til å Ja, måtte ikke skripe. Reviewe Det er bare radio.

Det Marte har gjort nå er jo Nå forsvant jeg helt til skjermen. Hun kom bort til review-knappen, og nå får du lov til å skrive et review før du har testet produktet. Det er en ny regel for brukertilsynet nå.

Jeg hadde et webinar med Lipscore blant annet om det, som på en måte er veldig på å følge de EU-reglene. Og det er at du ikke kan legge en review med mindre du har kjøpt produkter. Du har heller ikke mulighet til å få en godtgjørelse, sånn som de gjorde her med at du liksom Kunne jeg få en godtgjørelse? Ja, hvis du la på et bilde så fikk du 10% rabatt, tror jeg.

Å, jeg angret at jeg ikke tok bildet. Men da skal vi tilbake til produktsiden, tenker jeg. Skal vi se.

Ok, skal vi se hva som skjedde her nå. Nå må vi bare komme tilbake. Nå er vi i bunnen av siden her.

Ja, ikke sant? Jeg overså den der You may also like. Så, de er igjen Det er veldig fint med mer salg og anbefalinger. Det heier jeg på.

Igjen, så er det noe med antakelig den der shopify-malen som er valgt her, fordi at her kommer bildene i Altså, de er kjempestore. Produktene har veldig store bilder. Og det tar veldig mye plass da.

Jeg skulle gjerne heller hatt det til å være... Enig. For det føles nesten som jeg kommer inn på en ny kategoriside, liksom. Så det blir litt sånn forvirrende når jeg er på produktsiden.

Men produktbeskrivelse, veldig bra. Jeg ville bare gjort litt om på selve oppsettet. Så her så føler jeg liksom en grei skår.

Og forskjellen vil jeg nok jobbe med å snukke litt inn på. La oss prøve Kan vi ikke prøve å handle dette her da? Add to cart. Veldig bra, det er positivt.

Det som skjer når du trykker add to cart er at det blir dyttet til siden sånn at det er tydelig hva du har lagt i handelkurven og at du kan gå videre til checkout eller til andre ting. De har også med da at de kommer til å gi til verden for å da ha en positiv innpakt. Når du trykker checkout så går du til en standard utkjekk.

Men det er viktig når du har lagt til handelkurven at det er tydelig hva som skjer, så ikke det bare er sånn usynlig at det går fra 0 til 1 på carten din i toppen av menyen og så videre. Det er veldig bra, absolutt. Skal vi gå bare til checkouten? Det kan vi gjøre.

Ja, standard Shopify checkout. Den er helt ok. Jeg tror ikke vi skal si mye om den.

Nei. Hvis du går tilbake da, det jeg veldig leitet etter for å bygge enda mer tillit, en ting er at dere har en del reviews som er veldig bygd inn som bokser under produktene, hvis de har det eller på forskjellen. Det hadde vært veldig fint å ha reviews på hvert produkt, sånn at vi kan få stjerne inn på produktene at ikke bare det er tilfeldig en sånn plugin som går på hele utvalget.

Ja. Det eneste jeg savner nå som jeg ikke har sett, er en om oss side. Ja, men den fant vi.

Hvis du har en god forside, en god produktside, og en om oss som bygger mye tillit, så er du godt på vei. La oss gå dit da. Men fant du den i menyen også? Nei.

Jo. Det er bra, da går vi til den. Ja, for det er antakelig, la oss bare sjekke, på banene på forskjellen, der de skrev our philosophy, da kommer vi til about us-siden.

Det heier jeg så innmari på, og det er noe av det første jeg ofte går til, faktisk, når jeg er inne på nye nettsider. Hvertfall hvis jeg begynner å bli litt interessert, så går jeg og leser om oss, og det fungerer på en av to måter. Enten så blir jeg enda mer interessert, og tenker sånn, ah, her er det ekte mennesker, det er ofte veldig positivt, hvis jeg fornemmer det.

Eller at, oi, de virker proffe, eller sånn. Eller det motsatte, at det er helt generisk, de gir oss ingenting. Teksten virker personlig og fin, jeg savner noen bilder på toppen for å skape litt mod, og så synes jeg at produktbeskrivelsesteksten var flinkere til å bygge opp tekst og underoverskrifter og bullet points enn det de har vært her selv.

Ja, så du kan løfte det bildet, for de har et bilde av seg selv helt nederst. Men i seg selv bra, det er tillitsbyggende og så videre, og da, med en god forskjede, god produktskjede og noen forskjede, så kommer det ganske langt. Jeg kjenner nå at, for det er ganske liten skrift, og den er ganske tynn, og den er grønn på litt sånn beige bakgrønn.

Lesbarheten er ikke, den kunne vært enda bedre. Jeg må anstrenge meg litt, nå pusher jeg 45 år, så jeg må løfte mobilen litt for å se det godt. Kanskje jeg skal gå til optikeren.

Det kan jeg løse, det finnes sånne greier. Det er sant du øger meg å gå med briller. Nei, det er sant jeg har linser.

Kan vi ikke se på kategoriene også? Jeg føler du forsøker å avslutte. Kategoriene er her Spring Sale, Latest Arrivals, Bundles, Mood, Products, Brands, Membership og About Us. Jeg ville hatt produkter helt øverst, altså kanskje Spring Sale som er en sånn sesongkategori.

Kanskje den skal få lov å være øverst, men jeg tenker at produktene bør komme høyt oppe. Under produkter så har vi alle produkter bestsellers, books and journals. Kanskje det er sandaler også? Så har de candles og noen greier.

Ceramics, hand sanitizers, iPhone cases, kitchens. De har antagelig mye mer enn det vi fikk inntrykk av fra forsiden. Jeg er veldig overrasket.

De har solkrem, madesalt og iPhone cases. Som forhåpentligvis er bestselleren deres, hvis de har valgt å legge det på forsiden. Dette er egentlig helt topp, for her føler jeg det er kjempepotensial.

Ved å få løftet frem kategoriene, og det er ikke verre enn å lage de små kategoriboksene på forsiden, så blir det tydeligere hva de selger, og det kan friste flere mennesker. Så som jeg elsker boks og journals. Og der har de sin egen bok, som er en norsk bok.

Det er også deres bok, som er en e-bok, som man kan kjøpe. Og så noen journals. Så dette er fint.

En liten kategori. Og da hadde de ikke det store bildet som de hadde på sunscreen. Og egentlig bedre, ikke sant? Gå rett på produktene.

Så kanskje man bare skal droppe det helt og holde den. Det ville jeg gjort. Det er flott.

La heller kategoritittelen svare for sette mood. Og så bare sjekke hva er mood for nå. Mood tenker jeg er gøy da.

Travel, hair. Litt usikker på hva slags mood hair er. Men det virker som de prøver å samle sammen i en travel er en slags kategori som mange produkter kan passe inn i. Man kan kjøpe ut fra på en måte stemning og situasjon.

Og man kan kjøpe ut fra Men da var det bundles. For det er jo nesten det samme i mine øyne. Sorry, there are no products in this collection.

Jeg har en anbefaling der. Kanskje ta bort bundles. Ikke dumt.

Men ellers så er det jo flott å ha bundles. Men kanskje heller få det inn. Altså hvis man tar en av de som er best i klassen, det er jo Linda Johansen.

Helt annen type sjappe. Men å se hva de gjør. De har en egen kategori som heter tilbud.

Og jeg tror at alle i og for seg så var det noe salg her spring sales som er mer sånn sesonggreier. Men de har da en egen kategori hvor de samler alt som er avslag. Alt vi kan gjøre et godt kjøp.

For det er jo vil alltid være en prosentandel ganske høy antagelig av dine kunder som syns det er attraktivt å se om vi kan spare noen penger. Så man kan godt ha noe sånn som bundles, men da må man faktisk ha det. Og så vil det være en veldig god idé å ha det som mer salg.

Slik at man er inne på det badesalget. Hvis jeg er inne på badesaltsiden, blir jeg presentert for en bundel med badesalt og ditt og datt. Noe skrubbegreier det er kanskje det samme.

Jeg er ikke så god på sånne ting. Men noe som passer sammen med badesalt. Kanskje en hel wellness pakke som gjør at jeg kan ha min spa søndag på badet hjemme.

Ja, flott. Da kan jeg bli fristet til å kjøpe det. Absolutt.

Så bra. Så du kan si nå har vi viktigste budskapet er egentlig kom raskere til poenget. Så det vil si få plass til mer produkter og mer ting i stedet for å ha veldig store bilder på alt.

Mindre bevegelser slik at du ikke får epilepsianfall. Bare med de endringene så tror jeg og håper at det vil gjøre at du vil få en litt høyere konversasjon. Og jeg tenker at de tilbakemeldingene dere gitt her.

Ja, nå har vi forholdt oss til denne konkrete siden. Men de vil være gyldige for så mange andre. Veldig gjerne lytte gjennom linjen og holde deg på seg på det vi sier.

Vi snakker om at det skal være tydelig at man skal slippe å lure på hva som skjer. At man skal se mer av utvalget raskere. Alle de tingene, de er relevante å bare ha som sånne der sjekkpunkter for andre nettbutikker også.

Absolutt. Så bra. Vi minner om ressursarke sånn at jeg kan laste ned under denne episoden.

Der vi oppsummerer hovedpengene. Dette var gøy. Hvis du kunne tenke deg at vi gjorde mer sånn, så send oss en DM på Instagram eller noe sånt.

Så kanskje vi gjør dette neste sesong også. Og dette er også noe av den første øvelsen i den masterminden som er der jeg har. Der vi samler 20 nettbutikker som vi jobber tett med gjennom et år.

Vi kan også lage en link til det i showen hvis du har lyst til å søke om og få lov til å bli med på neste runde. Der gir vi feedback. Vi gir feedback og resten av gjengene gir feedback.

Det er noe av det vi får tilbake med, at folk synes er veldig nyttig, er å få den frese øynene. Det har vært så mye. Så bra.

Takk for oss. Høres igjen.

Slik øker du salget: En live gjennomgang av norsk nettbutikk
Sendes av